jtemplate.ru - free extensions for joomla

Steun ons!

Wilt u ons helpen? Een bijdrage voor de projecten zijn van harte welkom. Het werk wat we mogen doen is nog steeds broodnodig.

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer:
NL38 RABO 0128 9899 71 t.n.v. stichting brood voor weeskinderen o.v.v. gift bakkerijproject.

De stichting heeft ook een ANBI status, dus uw gift is aftrekbaar bij de belastingdienst.

ANBI FC

logo-2-redkind

hcb-logo 200x100

In samenwerking met

inukabakery

burundi-brood2Tijdens de fietstocht van Aalburg Rond heeft Bakker Hans het Burundi brood op de markt gebracht. Er waren veel goede reacties en het werd goed verkocht.

Het Burundi brood wordt uit dezelfde ingrediënten samengesteld als het brood wat in de bakkerij in Burundi wordt gebakken. Cees Schook heeft dit speciale recept samengesteld toen hij de bakkers het vak van broodbakken heeft geleerd.

De samenstelling van het brood:
Dit brood bevat bloem, water, zonnebloem olie, ruwe vanille rietsuiker, eieren, melkpoeder en gist. Door het combineren van deze producten ontstaat een voedzaam en lokaal te produceren brood.

Onze indruk is een heerlijk, smakelijk en mals broodje wat door zijn vorm in kleine broodjes gebroken kan worden (ook wel 'breekbrood' genoemd) waardoor het gemakkelijker is om te eten. Door de toevoegingen van suikers is het brood 'eetbaar' zonder beleg, want zoals u waarschijnlijk verwacht: beleg is een schaars goed in Burundi.

We willen gaan proberen om dit brood verder te gaan verkopen. Een Burundi brood kost €1,95 en €0,50 is voor de stichting Brood voor weeskinderen. Als u hierover nog meer info wilt dan kunt u altijd contact opnemen.

burundi-brood

burundi-brood-krant