jtemplate.ru - free extensions for joomla

Steun ons!

Wilt u ons helpen? Een bijdrage voor de projecten zijn van harte welkom. Het werk wat we mogen doen is nog steeds broodnodig.

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer:
NL38 RABO 0128 9899 71 t.n.v. stichting brood voor weeskinderen o.v.v. gift bakkerijproject.

De stichting heeft ook een ANBI status, dus uw gift is aftrekbaar bij de belastingdienst.

ANBI FC

logo-2-redkind

hcb-logo 200x100

In samenwerking met

inukabakery

20150202 112215Het is weer gelukt! Na een aantal maanden van spullen zoeken en ophalen was maandagmiddag 2 februari de container tot aan de laatste centimeter gevuld. Het is een 40 ft. container, dus een hele grote maar hij is toch weer vol gekomen. Wat zit er allemaal in: een complete bakkerij inventaris met ovens mengers bakblikken broodkarren broodzakken enz. enz. Een noodstroomgenerator ongeveer 100 naaimachines en ook speelgoed en kleding voor de kinderen in het weeshuis en de straatkinderen. We kunnen het bij zelf niet geloven dat de container is vol gekomen met zoveel spullen om de mensen in Burundi weer hoop en een blij gezicht te geven. Maar ook de jongeren die we willen gaan helpen met de bakkersopleiding die we gaan geven in samenwerking met Red een Kind en Help Channel Burundi. Iedereen heel hartelijk bedankt.

20150203 104300Nu de container vertrokken is kunnen wij ons gaan bezig houden met de voorbereidingen voor onze reis naar Burundi eind maart. Hans van Ballegooijen, Dick Gouda en Anton Vos zullen dan weer naar Burundi reizen om de bakkerij te installeren en Hans zal dan een begin maken met de eerste opleiding van de bakkers. Hij wil dan de eerste opleiding zelf geven en blijft dan 2 tot 3 maanden. In die tijd zullen nog diverse mensen naar Burundi af reizen om het project tot een succes te maken. De container zal er 7 weken over doen om er te komen, en dan is het spannend. Is het goed gegaan onderweg? Is hij op tijd, en zit er alles nog in? En kunnen we zonder invoerkosten de container Burundi in krijgen? We mogen erop vertrouwen dat het vast en zeker goed gaat komen en dat we de mensen in Burundi ook weer de hoop mogen geven op een betere toekomst.

Dit verhaal krijg zeker weer een vervolg!

Mocht u na het lezen van dit verhaal een donatie willen doen aan stichting Brood voor weeskinderen, dan kan dit altijd en wij zullen ons best doen om het geld goed te besteden in Burundi.