jtemplate.ru - free extensions for joomla

Steun ons!

Wilt u ons helpen? Een bijdrage voor de projecten zijn van harte welkom. Het werk wat we mogen doen is nog steeds broodnodig.

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer:
NL38 RABO 0128 9899 71 t.n.v. stichting brood voor weeskinderen o.v.v. gift bakkerijproject.

De stichting heeft ook een ANBI status, dus uw gift is aftrekbaar bij de belastingdienst.

ANBI FC

logo-2-redkind

hcb-logo 200x100

In samenwerking met

inukabakery

Anton Vos en Hans van Ballegooijen van de stichting Brood voor weeskinderen zijn van 12 tot 20 september weer naar Burundi geweest. Het doel van deze reis was het onderzoeken naar de mogelijkheden voor het opzetten van een bakkersopleiding voor kansarme jongeren in Burundi.

Zij hebben daar met diverse partnerorganisaties van Red een Kind gesproken over de mogelijkheden hiervan en zijn ook op zoek geweest naar een geschikte locatie. Die hebben zij ook gevonden in Bujumbura, de hoofdstad van Burundi. Van hieruit zullen de opleidingen gegeven worden, en zullen de eerste bakkers kunnen beginnen.

De start van dit project zal in het voorjaar van 2015 zijn, en Hans zal daar zelf de eerste opleiding gaan geven. Het is de bedoeling dat er begin januari weer een container met machines en goederen naar Burundi gaat, zodat er snel kan worden begonnen.

Verdere plannen moeten nog worden uitgewerkt. Ook voor dit project zijn er weer de nodige financiele middelen nodig om dit te kunnen realiseren. Als u nog meer informatie wilt of u hebt belangstelling in een presentatie, dan kunt u altijd contact opnemen met Anton Vos 06-12096875 of met Hans van Ballegooijen 06-51148345

bakkersopleiding-1  bakkersopleiding-2